Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nasz Pomysł] Zupełnie inny serwer.

XdeMoNTツ

Głosuj tak lub nie  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? aby taki serwer powsta? ?

• Tak
      17
    • Nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

POLSKI SERWER " HARDGAME "

Witajcie ! Chce wam przedstawić mój pomysł na nowy tryb serwera " Hard Game ". Który zostanie zrealizowany jeżeli spodoba wam się ten pomysł :D

• Na początku na czym by to polegało i jak miało by to wyglądać ?

Polegało by to na tym ze mamy 5 dni aby stworzyć osade, zdobyc surowce itd. Potem po tych 5 dniach nastała by noc "na 10 dni ( ludzkich ) zwiększono by resp potworów i ich siłę ( tak jak na zombie apocalipse ) każdy kto by umarł w czasie tej nocy dostał by bana i głównie chodziło by tutaj o przetrwanie.

• ]Ale kto zrealizuje ten pomysł ?[/font]

Jeśli będzie duże zainteresowanie tego projektem, to zrealizujemy ten pomysł. Mamy świetnego technika który pisze własne pluginy. Myślę ze 20-40 slotów na serwer wystarczy ( które zasponsorowałbym (XdeMoNNT) Ja i PituuTiVI

Pisz Komentarze co o tym myślisz !

SPRAWDZIĆ JAK TEN PROJEKT SIE ROZWIJA, możesz sprawdzić na moim kanale yt:

XDEMONNT

Opublikowano
każdy kto by umarł w czasie tej nocy dostał by bana

A wyobraź sobie jakiegoś noobka, który by przez ten okres nie grał na serwerze, żeby bana nie dostać :P

Ogólnie pomysł niezły, mógłbym jakieś pluginy pod taki serwer napisać.

Opublikowano

@ I'mCheater - Jeżeli chcesz pomóc przy projekcie zaproś mnie na skype : xxsebastianxxs

Reklama serwera na pewno będzie dobra( przez różnych sławnych youtuberów), chodzi nam czy przypadł wam ten pomysł do gustu .

Opublikowano

A co by było po tych 10 dniach nocy jeżeli by przeżyli.?

Nie wiem to jeszcze nie zostało ustalone. Prawdopodobnie zostali by zapisani na liście zwyciezców oraz poleceni na Youtube.

A następnie było by to samo 5 dni dobrobytu, a potem noc.

Opublikowano

Czekam na serwer, widziałem już wiele takich pomysłów i 95% z nich to były niewypały.

Ale powodzenia ^_^

Mamy zgraną ekipe, oraz profesionalna ekipe.

Jeśli chcemy zrobimy wszystko :)

Opublikowano

Ciekawa inicjatywa tylko jak z pluginami i modami? Jakie chcecie dać na taki serwer? Przyciągnie on 40 osób na serwer? Pomysł dobry ale no trzeba zaczekać na wykonanie które w większości jest słabe.

Opublikowano

@UP Wszystkim zajmie się nasz technik który postawił kilka wielkich angielskich serwerów.

On dla nas stworzy wszystkie pluginy pod serwer.

Opublikowano

Czyżby mój pomysł ruszył erę nie docenionych innych pomysłów? Jeśli tak, to się cieszę. :D Jeśli nie, to też. ^^

Bardzo fajny pomysł, powodzenia.

Opublikowano

Fajny pomysł, jak serwer powstanie podaj ip na priv :D ( Nie oglądam publikacji)

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

A taki ban to perm czy na iles dni?

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

@up ban na te 10 dni.

Chodzi tutaj o przetrwanie zombie będzie 50% szybsze i wgl.

Pvp będzie wyłączone bo i tak trudno będzie przetrwać.

Opublikowano

Serwer może być dobry, ale wiele zależy od rozbudowania serwer (bo samo zbieranie materiałów i uciekanie to trochę słabo).

Można by dodać jakieś dobre modyfikacje, może jakiś system rozwoju bohatera, bo jednak jak się kilka razy tak zagra to zrobi się to nudne.

Opublikowano

Serwer może być dobry, ale wiele zależy od rozbudowania serwer (bo samo zbieranie materiałów i uciekanie to trochę słabo).

Można by dodać jakieś dobre modyfikacje, może jakiś system rozwoju bohatera, bo jednak jak się kilka razy tak zagra to zrobi się to nudne.

Coś się na pewno wymyśli, aby urozmaicić gre :D

Opublikowano

Chętnie bym zagrał, jeśli coś takiego będzie.

Podoba mi się to budowanie osady, co sprawia że gracze muszą współpracować(fajnie by było gdyby działało to na zasadzie frakcji :D)

Oraz taki pomysł mam aby zombie mogło rozwalać mury. ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...